29. kesäkuuta

Hei!

Nyt on perusharjoittelu suoritettu loppuun ja olemme palanneet Suomeen. Kotiin oli aivan ihanaa palata, eikä Espanjasta ole ikävä toistaiseksi kuin lämpöä ja auringonpaistetta. Onneksi niistä saadaan nauttia jonkin verran myös täällä Suomessakin! Seuraavaksi edessä on Provinssiviikonloppu, jonka jälkeen palaamme todellisuuteen ja palaamme molemmat vanhoihin työpaikkoihimme Suomessa. Omasta mielestäni on kuitenkin ihanaa, että kaikki palaa normaaliin ja pääsi taas kotiin. Suomen kesä on myös ihanaa aikaa!

Loppujen lopuksi harjoittelujaksomme päättyi ravintolan sulkemiseen "kesälomalle". Ravintolan omistajatkin lähtivät Suomeen. Kuulimme juoruja eri suunnilta, että ravintola olisi myyty. Emme kuitenkaan ole yhtään varmoja, kuinka Witin tulee käymään syksyllä ja avataanko sitä enää ollenkaan, tai kuka sen avaa. Harjoittelujakso avasi silmiäni lähinnä ihmisten kieroilusta ja epärehellisyydestä enemmän kuin ravintolassa työskentelystä.

Jos lähtisin harjoitteluun ulkomaille uudestaan, valitsisin paikan tarkasti. Olisin ottanut yhteyttä paikassa työskenteleviin ihmisiin ennen sopimuksen allekirjoittamista. Todennäköisesti olisin myös jäänyt harjoitteluun Suomeen, koska uskon että olisin oppinut enemmän ja käytännöllisempiä asioita Suomessa.

Harjoittelusta huolimatta Fuengirolasta jäi kuitenkin ihan hyvät fiilikset. Vaikka harjoittelupaikkamme oli mikä oli, emme voineet lähteä kesken kaiken kotiin joten yritimme ottaa kaiken irti koko ajastamme Fuengirolassa. Janinan kanssa lähennyimme paljon ystävinä enkä olisi voinut kuvitella parempaa kämppistä tai ystävää mukaan tälle reissulle. Jopa Suomeen palattuamme olemme edelleen ystäviä :D


Sunnuntai-aamuna aamu-uinnilla 



Kävimme tutustumassa Marbellaan ja Puerto Banukseen eräänä päivänä




Juhannus Espanjassa koostui rantahiekalla istumisesta, pienten kokkojen yli hyppelystä, ilotulituksesta ja mereen takaperin kävelystä. Perinteensä kullakin!


Viimeinen aamuni Fuenigirolassa..



Benalmadenassa vuoristolla

Terkuin Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroja Suomen ja Espanjan välillä

Vähiin käy aika