Vähiin käy aika

Viimeiset viikot ovat olleet hetkisiä. Olemme yrittäneet ottaa Espanjasta irti mahdollisimman paljon viimeaikoina ja käydä eri kaupungeissa katselemassa paikkoja. Viimeviikolla lähdimme käymään järjestetyllä matkalla Marokon Tangerissa. Kaupunki oli erinlainen mitä kuvittelimme. Kaikki oli hyvin alkukantaista ja opimme siellä arvostamaan hyvin monia asioita Suomesta. Kävimme myös Marbellassa tutustumassa "luksuselämään", mistä kaupunki on tunnettu turisteille. Malagassa kävimme tutustumassa vanhaan kaupunkiin ja Picasson maalauksiin museossa.

Marokon matkalta kamelin kanssa kaverikuvassa

Paikallinen kala kauppias

Hedelmäkoju

Marokon vanhan kaupungin katua

Uudelta kokilta olen oppinut erittäin paljon. Erityisesti hänen luomansa kastikkeet ovat olleet henkilökohtaisesti suuri ilo oppia ja asiakkaatkin ovat pitäneet niistä paljon. Hän myös kiinnittää huomiota erityisen paljon annosten asetteluun lautaselle ja häneltä olen saanut paljon uutta näkemystä siitä, miltä annokset voivat näyttää. Kokki on tuonut ravintolaan paljon uusia ideoita ja ruokalajeja mitkä ovat olleet asiakkaitten mieleen. Henkilökohtaisesti olen itse myös saanut kyseiseltä henkilöltä varmuutta omaan tekemiseen ja siihen, että olen oikealla alalla. 


Porsaan noisetit perunamuusilla ja parsakaalipyreellä pippurikastikkeen kera


Kanaa riisipedillä, kasviksilla sekä paprikakastikkeella

Tälläviikolla kaverini saapuivat viettämään juhannusta Fuengirolaan. Viikon vielä nautimme Espanjan lämmöstä ja tarjonnasta ja ensiviikon keskiviikkona koittaa lähtö Suomeen. 

Terveisin Janina


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroja Suomen ja Espanjan välillä

29. kesäkuuta