Vähiin käy aika
Viimeiset viikot ovat olleet hetkisiä. Olemme yrittäneet ottaa Espanjasta irti mahdollisimman paljon viimeaikoina ja käydä eri kaupungeissa katselemassa paikkoja. Viimeviikolla lähdimme käymään järjestetyllä matkalla Marokon Tangerissa. Kaupunki oli erinlainen mitä kuvittelimme. Kaikki oli hyvin alkukantaista ja opimme siellä arvostamaan hyvin monia asioita Suomesta. Kävimme myös Marbellassa tutustumassa "luksuselämään", mistä kaupunki on tunnettu turisteille. Malagassa kävimme tutustumassa vanhaan kaupunkiin ja Picasson maalauksiin museossa.
Marokon matkalta kamelin kanssa kaverikuvassa
Paikallinen kala kauppias
Hedelmäkoju
Marokon vanhan kaupungin katua
Uudelta kokilta olen oppinut erittäin paljon. Erityisesti hänen luomansa kastikkeet ovat olleet henkilökohtaisesti suuri ilo oppia ja asiakkaatkin ovat pitäneet niistä paljon. Hän myös kiinnittää huomiota erityisen paljon annosten asetteluun lautaselle ja häneltä olen saanut paljon uutta näkemystä siitä, miltä annokset voivat näyttää. Kokki on tuonut ravintolaan paljon uusia ideoita ja ruokalajeja mitkä ovat olleet asiakkaitten mieleen. Henkilökohtaisesti olen itse myös saanut kyseiseltä henkilöltä varmuutta omaan tekemiseen ja siihen, että olen oikealla alalla.
Porsaan noisetit perunamuusilla ja parsakaalipyreellä pippurikastikkeen kera
Kanaa riisipedillä, kasviksilla sekä paprikakastikkeella
Tälläviikolla kaverini saapuivat viettämään juhannusta Fuengirolaan. Viikon vielä nautimme Espanjan lämmöstä ja tarjonnasta ja ensiviikon keskiviikkona koittaa lähtö Suomeen.
Terveisin Janina
Kommentit
Lähetä kommentti