29. toukokuuta

Hola!

Nyt olisi jo kaksi kuukautta työharjoittelua ja Espanjassa asumista takana. Ostin juuri lentolipun takaisin Suomeen kuukauden päähän, ja aika on tuntunut menevän hurjaa vauhtia. Ensi viikolla isäni tulee käymään Fuengirolassa muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen Janinan kaverit tulevat. On tosi ihanaa, että perhe ja ystävät haluavat tulla käymään luonamme täällä.

Vietimme Janinan kanssa aivan ihanan viikonlopun vanhan työkaverimme luona Benalmadenassa, jonne on muutama kilometri Fuengirolasta. Pelasimme mölkkyä, saunoimme, uimme ja söimme ja joimme hyvin. Saunaan oli ihana päästä! Ensi viikolla hekin kuitenkin lähtevät jo Suomeen, joten tänne ei enää oikein jää meille ketään muita sellaisia ihmisiä, joiden kanssa lähteä viettämään vapaa-aikaa. Onneksi meillä on toisemme :D

Töissä kaikki on oikeastaan jatkunut samaa rataa. Asiakkaita käy aika vaihdellen, tiistaisin ja lauantaisin eli markkinapäivisin yleensä enemmän sekä jääkiekon MM-kisojen aikaan asiakkaita kävi myös hurjasti. Hiljaisempiakin päiviä kuitenkin riittää, jolloin olemme sulkeneet ravintolan jo aikaisemmin esimerkiksi heti lounasajan päättyessä neljältä.






Alkuviikosta lähdimme "pienelle lenkille" korkealle Mijakseen. Loppujen lopuksi lenkki kestikin noin viisi tuntia, ja jalat olivat reissun jälkeen kipeänä melkein kolme päivää. Mutta maisemat olivat hienot!


Töissä Jonin ja Kristan viimeisenä harjoittelupäivänä. Suljimme ravintolan hieman aikaisemmin ja joimme talon tarjoamaa kuohuviiniä yms. 

t. Elina





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroja Suomen ja Espanjan välillä

29. kesäkuuta

Vähiin käy aika