Salissa taas

Hola!

Pidin viime viikon vapaata, kun poikaystäväni oli lomailemassa täällä luonamme. Viikko meni todella äkkiä, ja töihin palaaminen ei olisi kiinnostanut tippaakaan varsinkaan kaikkien töissä tapahtuneiden asioiden takia sillä aikaa kun olin pois töistä. Onneksi Janina kuitenkin piti minut ajan tasalla asioista, sillä informaatio ei töissä muuten kulje.

Nyt tilanne töissä on kuitenkin rauhoittunut. Uusi kokki aloitti työt eilen, ja hänellä on hyviä uusia näkemyksiä ravintolaan ja on innokas kehittämään annoksia. Opimme häneltä varmasti paljon uutta. Kysyessäni ravintolan sulkeutumisesta, ei kukaan vastannut minulle oikeastaan mitään. Päättelin tästä, että näillä näkymin ravintolaa ei suljetakkaan ennen lähtöämme takaisin kotiin.

Toiset harjoittelijat ovat nyt lopettaneet harjoittelunsa, joten olemme Janinan kanssa enää kahdestaan ravintolan omistajien sekä uuden kokin kanssa töissä. Alkuviikon hoidimme lähes kahdestaan töissä, kun uusi kokki ei ollut vielä aloittanut töitä ja toinen omistajista käy muissa töissä päivisin. Janina on kuitenkin pärjännyt taas todella hyvin yksinkin keittiössä vastuussa (johon ei pitäisi yksin mielestäni joutua työharjoittelussa kun ollaan) ja muutenkin asiakkaat ovat lähteneet ruokailemasta tyytyväisinä.

Tällä hetkellä katsomme päivä kerrallaan mitä tapahtuu, sillä asioista ei juurikaan puhuta eikä informaatio kulje, ja jos jostain puhutaan, siitä puhutaan vain osalle porukasta. Asiat saattavat muuttua yhtäkkiä, meille valehdellaan ja tärkeitäkin asioita jätetään tarkoituksella kertomatta meille. Fiilikset harjoittelusta ovat melko huonot, mutta onneksi ollaan jo yli puolessavälissä.

Vapaaviikon jälkeen palasin takaisin salin puolelle harjoittelemaan. Tarjoilu sujuu ihan hyvin pikkuhiljaa saadessani lisää varmuutta. Salin puolella olo on tismalleen samanlaista kuin ennenkin vaihtoa, enkä oikein pysty sanomaan oppineeni mitään uutta.

Terveisin Elina


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroja Suomen ja Espanjan välillä

29. kesäkuuta

Vähiin käy aika