Viimeinen viikko salissa

Tänään oli viimeinen päivä salin puolella ja tiistaina taas pääsen takaisin keittiölle. Viimeinen viikko oli raskas, sillä pitkiä päiviä tuli tehtyä, että saataisiin harjoittelun tunnit täyteen. Paineita on myös hieman aiheuttanut se, että tiistaina ravintolamme kokki sanoi päivän päätteeksi lopettavansa työt Witissä. Uutta kokkia ei ole vieläkään hommattu tilalle ja harjoittelijat ovat saaneet paikata palkallista kokkia jälleen kerran. Harjoittelijoiden tuki ja turva ja salin puolen vakiotyöntekijän lopetti myös eilen työt Witissä, joten tästä lähtien ravintolassa työskentelee lounas aikaan vain toinen omistajista ja iltaisin yleensä molemmat omistajat.

Ravintola myös sulkee ovensa toukokuun loppuun mennessä kesän ajaksi ja asiasta saatiin vasta tänään varma tieto, vaikka harjoittelu sopimuksemme kestää 27.6 asti. Onneksi olemme tehneet lähes joka viikko pitkää päivää töissä, joten tunnit pitäisi tulla täyteen. Harkitsimme myös harjoittelupaikan vaihtamista, mutta  tuntuu että paikan vaihto tässä vaiheessa harjoittelua ei olisi enää kannattavaa.

Päällisin puolin harjoittelun tarjoilu osuudesta jäi erittäin huonot fiilikset. Varmuutta omaan tarjoiluun, prikalla lasien kantamiseen sekä kolmen lautasen kantamiseen sain harjoittelun aikana, mikä oli oikeastaan ainut asia mitä jäi käteen erikoiskahvien valmistuksen lisäksi.

Toivottavasti ensiviikolla Witiin tulee uusi kokki loppuajaksi, eikä harjoittelijoiden tarvitse enää olla vastuussa keittiöstä.

Ravintolan äitienpäivä menu

Äitienpäivän pöytäkattaus


Terveisin Janina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eroja Suomen ja Espanjan välillä

29. kesäkuuta

Vähiin käy aika